ESZZ IBRAHIM WEDDING

Assalamualaikum...
hepi chinese new year dekat kengkawan yg berbangsa cina yang menyambotnyer arni..huhu...
arni anis keluar beraya gak,dengan kawan-2 kerja dekat KFC!!!!phew!sakan!hahaha....saje luangkan masa untuk kawan kami yang dah berhenti kerja sebab dapat kerja lain pulak..makanya semakin berkuranglah ahli kumpulan kami...yang lain pon tengah menghitung hari nak blah jer..termasuk la saye^_^ hiks!
oke lepas jer melantak makan KFC,anis bergerak ke butik pengantin yg anis pernah story before nih...ESZZ IBRAHIM WEDDING,korang bolei klik link ni  FB ESZZ IBRAHIM WEDDING ,like taw-3 :)...sebab arni last offer kalau nak tempah baju baru dekat butik dia...so far anis rasa butik dia la bagi harga palingggggggg murah untuk pakej baju baru...xder charge tambahan macam kebanyakan butik yang anis dah pergi...alhamdulillah :)
kali ni anis pergi bukan nak cuci mata dah,deal terus dengan dia..hihi...alhamdulillah sbb dah booking date+baju baru L/P+pelamin....ha amek kaw,bedal semua sekali...lagi pon senang berurusan dengan owner dia tu :) dia pon ada bagi anis try lagi 1 baju td 
>>>>>

 merah kaw,raya cina kan..hiks ;)

 macam princess tak???bhahahah..wekkk!!!


saja testing baju nih,then ukuran badan semua dah diambil,deposit pon dah jalan...hihi...
ops!ha lupa plak nak habaq mai,butik ni,boleh bayar ansuran taw which means bila korang dah deal dengan owner dia,korang boleh la bayar sikit-2 sampai majlis korang nanti..so korang tak akan rasa duit korang keluar macam air :) kebanyakan butik,bayar deposit masa booking then settle bayaran masa dorang datang buat preparation kan-3???jadi tunggu ape lagi,kepada bakal-2 pengantin yang still tataw nak g butik mana lagi untuk realisasikan impian perkahwinan korang,pergi la butik ESZZ IBRAHIM :)
tak nak booking pon,pergi cuci mata saja,kompom la korang akan dapat layanan yg mesra alam :)
oke,sampai sini dulu la...anis rasa tahun ni blog ni banyak ulas pasal wedding jer..hope korang yg singgah blog nih tak bosan oke :)
jangan lupa like page ni

ESZZ IBRAHIM WEDDINGdan
OWNER ESZZ IBRAHIM

<<<sekian>>>

8 ulasan:

nisya berkata...

salam owner, nak tny pakej yg awak amik kat butik ni brapa?? location butik ni kat ne? baju dia lawo

cik anisa berkata...

waslm..nisya sy amek pakej bju baru design sndiri+ pelamin rm1700...baju baru L/P sepasang,kasot,tudung,inner semua dia sediakn siap...btik nih dekat sungai petani,sebaris dengn cimb bank....butik Eszz ibrahim nama dia...baju dia mmg cntik2... g la butik tu...owner n pekerja dia ramah2

Nisha Salihin berkata...

tq hehehe bestnyaaa pakej dia! dh la bju cantik, staff laki ka? makeup camne plak? sory bnyk tny

cik anisa berkata...

xpe nisha...mmg bju cntik dear...p la tgok nty :) mekap anis amek mak andam perempuan,booking datang rumah...sbb mekap dekat esz ibrahim tu lelaki..hew3...nisha pon bride to be gak ea? :)

Suraya Stephen berkata...

hai salam nak tanya rm1700 tu pelamin berapa panel ya? :)

zaty amalina azhar berkata...

Nak tanya, gaun yg mcm awak pakai dalam gambar kat ats nie, berapa hrga? Maksud saya tak termasuk pakej lengkap. Hanya harga gaun sahaja. Thanks ☺

Eka Fajerin Makfud berkata...

salam...aiii anis...eyka nie ingt lg x????Waaa cutenya dya la nie kn😃

nurul nadiah berkata...

Salam.. area puchong selangor cover ke??

Catat Ulasan