up satu entry!

assalamualaikum....
hai semua!oyeah!ada lg ke pembaca blog yg terabai agak sekian lama nih???huhu...neway sebelom bebel panjang-2 anis nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA..oke anis tak korban lembu ke nyawa ke tak oke...sesiapa yg wat korban selamat berkorban...oke lets start!ehem!rasa macam blur-2 pulak nak menaip entry nih..almaklum la,lama jari jemari haku tak menari menara atas keyboard nih hanya untuk merepek..ngeee!oke anis,sila bagi alasan kemanakah engkau menghilang selama ini?wa ada jer nih ha...cuma tak menulis jerp(jawapan mintak penampaq)hahaha..oke-2 siyez kot anis tak ada idea nak menulis entry,so the best ever things is keep silent...
nah seketol gambaq terbaru....


nih gambaq masa anis p terengganu,hari keluarga tempat keje anis...
oke rasanya sampai sini dulu la....dah xada idea dah..inshaAllah lepas ni anis akan rerajin hapdet entry k...(janji berzaman-2 da)hahaha...
oke..take care taw semua...
waslm :)




2 ulasan:

cweet pinky berkata...

hahahaha , update jerr apa2 , praktis make perfect , bile dah kerap hupdate , in shaa ALLAH ide tuh akan mencurah2 :P

selamat berblogging

salam eid adha :D

cik anisa berkata...

cweet pinky > yup btoi-2 :) tq bg sapot ;)

Catat Ulasan