CNY holiday...

assalamualaikum...
ase macam lame lak tak hapdet blog...saje je malas..ngeeee...actually tataw na tulis pasal pe..oke la lets start sal kenduri kawen...tahniah to my fwen mas yg masih lagi dalam mood pengantin baru..hihi...

u look gojes in red dear ;) 
bersanding bertiga nih..hihih...double happy :) nih kisah 2.2.2013
1 week after dat,anis dari butterworth g at MR. S dekat taiping,then kami bertolak ke KL...shopping...yeay!!!tenkiu untuk semua barang tuh :)
then kami ke JOHOR pulak..umah future mother in law..hewhewhew...sepanjang di JOHOR,banyak berjalan jer anis nih dr duduk umah..
g JOHOR PREMIUM OUTLET (JPO)

memang best la dapat g sana..selama nih nampak dr highway jer..huhu..banyak gak barang branded yg dijual dengan harga promosi..al maklum la CNY sale...anis pon jadi rambang mata tgok barang-2 dekat JPO nih...tp frusted sesangat sbb pe yg anis nak tak dapat ... niat g JPO semata-2 nak cari kasut jer pon...so masuk CK CALVIN KLEIN ada kasut tu berkenan sangat,mmg dah semangat nak beli nih,but sales gurlz tu btaw size kecik da xder,tgl size besar je...sambil buat muka keciwa my MR S pujuk g cari tempat lain pulak,tp sampai sekarang tak jumpa lg kasut yg anis berkenan...hahaha...da puas pusing satu JPO tu,kitorang pown gerak g PASIR GUDANG coz nak bermalam umah my future brother in law...dalam perjalanan uh anis sempat gak ajak MR. S g BANDAR LAYANGKASA sbb nak tgok our future house...finally,g kali ni,da nampak tiang umah naik..hahaha...berbunga-2 ati nih...sebelom nih g tgok tanah luas terbentang lagi...
ni contoh our future house(bape banyak future la) anis amek dr encik google....MR. S pilih yg sebelah kiri tu..mmg chantek sangat sbb anis dah pernah masuk tgok umah contoh ni..ta sabar lak tunggu ciap..haha..anis lak yg teruja lebih...insyaAllah masa umah ni da ciap,kami sudah bergelar suami-isteri..amin.... :)
oke la,ase sampai sini dulu la,panjang kan entry kali nih...hahaha...bye semua...take care n tengs pada yg sudi membaca :)

3 ulasan:

zaki bene berkata...

nnt kite berjiran....

cik anisa berkata...

hihi..oke kak yus..hihihi

iwansensei berkata...

www.facebook.com/KomunitiLayangkasa

Catat Ulasan